15 995 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

 Rendelje meg a kis építészeknek ezt a szép játékot. Ha a pálya megfelelően van összeállítva, akkor a golyó gond nélkül eljut a pálya végére. A játék fejleszti a gyerekek fantáziáját, műszaki gondolkodását és kézügyességét.

Raktáron
Termékleírás



Rendelje meg a kis építészeknek ezt a szép játékot. Ha
a pálya megfelelően van összeállítva, akkor a golyó
gond nélkül eljut a pálya végére. A játék fejleszti a
gyerekek fantáziáját, műszaki gondolkodását és
kézügyességét.

Kreatív és építőjátékok

A Kreatív és építőjátékok alkatéziséhez weboldal egy izgalmas és inspiráló platform, amely különleges játékokat kínál, amik segítenek kibontakoztatni a gyerekek kreativitását és képességeit. Ez a weboldal a Játékok kategóriába tartozik, és hihetetlen választékkal várja azokat, akik szeretnék felderíteni a fantáziavilágokat és építési készségeket.

A weboldalunkon megtalálhatóak a legnépszerűbb és legkedveltebb kreatív és építőjátékok, amelyeket speciálisan alkatézishez terveztünk. Ezek a játékok nemcsak fejlesztik a gyerekek finommotorikus készségeit, hanem segítenek fejleszteni a problémamegoldó készségeket, a kreativitást és a koordinációt is.

A kategóriánkban található játékok között megtalálhatók a klasszikus építőkockák széles választéka, amelyekkel a gyerekek végtelenül sok különféle alakzatot építhetnek. Emellett lehetőség van válogatni az egyedi játékházak között is, amelyeket a gyerekek összeszerelhetnek, majd fantáziavilágokban élvezhetik az épített mini házakat.

Nemcsak kockák és játékházak találhatóak meg a kínálatunkban, hanem érdekes építőszettek is, amelyek az alkatézis témájára vannak szabva. Például, lehet vásárolni olyan építőjátékot, amely egy templomot vagy egy istállót jelenít meg - ezek a játékok a bibliai történetekhez kapcsolódnak, és segítenek a gyerekeknek kézzel foghatóan megérteni az alaktanítást.

A weboldalunkon a termékek részletes leírásaival és képeivel találkozol, hogy könnyedén dönthess a megfelelő játékról. Mindegyik terméket gondosan válogatjuk ki, hogy csak a legmagasabb minőségű és leginkább alkatézishez megfelelő játékok kerüljenek a kínálatunkba.

Amikor vásárolsz a Kreatív és építőjátékok alkatéziséhez weboldalon, garantáljuk, hogy a gyerekek órákon keresztül elmerülhetnek a játékok fantáziavilágában. A játékok nem csak kikapcsolnak és szórakoztatnak, hanem fejlesztik a gyerekek kreatív gondolkodását és kézügyességét is.

Ne habozz tovább, látogass el a Kreatív és építőjátékok alkatéziséhez weboldalra, és fedezd fel átfogó játékkínálatunkat. Így garantáltan megtalálod azt a kreatív játékot, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a fantáziájukat és képességeiket az alkatézis során!


Woody Elektronikus játék időzítő funkcióval Torony, 10,5 x 29 cm Woody Elektronikus játék időzítő funkcióval Torony, 10,5 x 29 cm

  Az elektronikus toronyjáték szórakoztató és izgalmas elfoglaltságot kínál az egész család számára. A játékosok kockát vetnek. Minden egyes körben fokozatosan húznak egy olyan színű játékkövet a játéktoronyból, amely megfelel a saját dobókockájukon szereplő színnek. Az elemet, amelyet kihúznak,

Bino Teherautó állatokkal Bino Teherautó állatokkal

Szép teherautó utánfutóval, amely állatok szállítására szolgál. A csomagolás az autót és utánfutót, zsiráfot, vízilovat, krokodilt és zebrát tartalmaz. Méretei: magasság 9,5 cm, szélesség 27 cm, hosszúság 27 cm. Az állatkák k.b. 10 - 15 cm-esek.

Bino Állatorvosi bőrönd Bino Állatorvosi bőrönd

 Az állatorvosi bőrönd, mely méretei 20x7x15,5 cm, tartalmaz mindent, amire a kis állatorvosnak szüksége lehet. Összesen 13 részes.

Bino Kalapács és szögek játék, Bino Kalapács és szögek játék,

Az első játék a kis segítők számára a műhelyben. A Kalapács és szögek játék fejleszti a motorikus készséget s a koordinációt. Méretei: 22x9x12 cm.

Woody Harkályos játék Woody Harkályos játék

 Ez az aranyos és szórakoztató játék remekül fejleszti legkisebbjei motorikus készségeit. A gyermek egy mágneses csőrű harkály segítségével színes férgeket húz ki a fa törzséből.

Woody Szeletelő tálca reggelivel Woody Szeletelő tálca reggelivel

 Ez a szeletelhető reggeli élelmiszerekből álló nagyszer készlet, fa tálcán, ideális játék gyermekei motorikus készségeinek és logikai gondolkodásának fejlesztéséhez. Mindegyik élelmiszer fából készült és tépőzárral kapcsolt alkatrészekből áll össze. Az élelmiszerek így ismételten felszeletelhetőek és újból összerakhatóak.

Ses L.O.L. karkötőkészítő Ses L.O.L. karkötőkészítő

  A L.O.L. minden igazi rajongója karkötőt visel! Rajzolja le kedvenc karakterét a zsugorfóliára és tegye a sütőbe, hogy csodás varázslat jöjjön létre. A sütőt 180 fokra kell állítani. Fűzze fel a gyöngyös zsinórra, hogy saját, eredeti kiegészítőre tegyen szert.   A készlet

SES Formaöntő és festő készlet Lovak SES Formaöntő és festő készlet Lovak

 Nagyméretű domborforma öntéshez lovak motívumával, amely rengeteg szórakozást kínál és fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. A csomagolás tartalmaz egy nagyméretű domborformát is lovak motívumával. Ezzel a készlettel medálokat, mágneseket vagy ajándékokat készíthet barátainak és szeretteinek. A készlet tartalma:

Ses színes szappankészítő Ses színes szappankészítő

  Készítse el saját, eredeti szappanját saját maga, barátnője vagy édesanyja számára. Csak annyit kell tennie, hogy feloldja a glicerint a mikrohullámú sütőben, összekeveri a festéket, a glittert és megtölti a formákat. A szappan egy órán belül elkészül.   A szett tartalma:

SES színes krétakészlet, átmérő: 10 mm, 12 db SES színes krétakészlet, átmérő: 10 mm, 12 db

 Száraz színes krétákból álló készlet, amely nem piszkolja be a kezeket, nem mállik, nem porlik és még allergiás gyermekek számára is alkalmas. A csomagolás 12 db krétát tartalmaz. A csomagolás mérete: 6 x 8,5 x 2 cm.

Bino Golyópálya, 40 db Bino Golyópálya, 40 db

 Rendelje meg a kis építészeknek ezt a szép játékot. Ha a pálya megfelelően van összeállítva, akkor a golyó gond nélkül eljut a pálya végére. A játék fejleszti a gyerekek fantáziáját, műszaki gondolkodását és kézügyességét.

Woody didaktikus óra számlálóval, átmérő: 30,5 cm Woody didaktikus óra számlálóval, átmérő: 30,5 cm

 Ez a nagyszerű segédeszköz segít gyermekeinek az óra működésének megtanulásában. Az egyes számokhoz színes karikák vannak felfűzve, így a gyermek könnyebben megjegyzi a számot. Az egyes számok és karikák ráadásul színükben is különbözőek.

CROSS Asztalitenisz háló, univerzális szett CROSS Asztalitenisz háló, univerzális szett

  Asztalitenisz bármikor, bárhol? Semmi gond! Ezzel a tökéletes széthúzható hálóval tényleg bármilyen asztalból játékteret varázsolhat! A háló nyúlik, és mindkét oldalán műanyag fogantyúval rendelkezik, így hosszát könnyedén az asztal szélességéhez igazíthatja. A háló mérete kihúzott állapotban: 180 x 4,5 x 1,9 cm.

Ses Textilfestékek, 6 színben Ses Textilfestékek, 6 színben

 Az élénk színek gyönyörűen kiemelkednek a párnákon, pólókon vagy táskákon. A színek hipoallergének és gluténmentesek. A készlet 6 textilre való színt tartalmaz (sárga, narancssárga, piros, lila, világoskék, világoszöld).

Ses Mesefigurás vízi öntapadós matricák, 14 db Ses Mesefigurás vízi öntapadós matricák, 14 db

  Annyira szórakoztató fürdőzés! Saját mesevilág 14 mesefigurával. A különböző habfigurák könnyen felragaszthatók a nedves felületekre, és ugyanilyen könnyen eltávolíthatók. 14 habszivacs tündérfigura. Jól tapad a nedves felületekre. Életkor: 1+.

SES borotválkozó készlet SES borotválkozó készlet

 Már most elkezdheted a borotválkozást! Borotváld a szakállad, mint apa! Tegyél egy kis archabot az arcodra, és kezdj el borotválkozni. A hab kíméletes a bőrhöz, a műanyag kés pedig teljesen biztonságos a gyerekek számára. Így még szórakoztatóbb lesz a fürdés! A termék hipoallergén, parabénmentes és gluténmentes.

Ses Halfogás Ses Halfogás

  Nagyszerű szórakozás a kis horgászoknak. A kihívás az, hogy a vidám színű halakat a horgon lévő rúddal kifogják. A gyermek gyakorolni fogja a finommotoros készségeket. Életkor: 5+. A készlet 8 habszivacs halat és 2 fából készült botot, műanyag horgot, tárolózsákot, használati utasítást tartalmaz.

Ses Világító T-Rex csontváz kreatív gipszkészlet Ses Világító T-Rex csontváz kreatív gipszkészlet

  Készítsen egyedi gipszdinoszauruszt ezzel a fantasztikus készlettel. Az egyik oldalról a világító csontvázát láthatja. Öntse a gyorsan száradó gipszet a formába és hagyja megkeményedni. Ezután távolítsa el és fesse ki színekkel, a sötétben világító festéket is beleértve. A festék és a gipsz egyszerűen

Hape keverőpult Hape keverőpult

  Segítsen gyermekének felfedezni zenei tehetségét a HAPE keverőpult segítségével, miközben kis DJ-ként első dallamait rophatja. Ez a hangszer 18 zongorabillentyűvel és piros táblával rendelkezik. Válasszon négy különböző hangszer, 18 hanghatás, négy DJ-effekt és öt háttérsáv közül, amelyekre keverheti a zenét. A

Clementoni SCIENCE - MEGA Fluo kristályok Clementoni SCIENCE - MEGA Fluo kristályok

 Kövesse a tudományos útmutatóban található utasításokat, hogy könnyedén létrehozhasson különböző formájú és színű kristályokat. Fedezze fel a sók kémiai reakcióit teljes biztonságban!

Népszerű termékek

Canon PIXMA TS3450 fekete
17 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brother TN-325M bíborvörös
54 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Avacom RBC7 csere UPS akkumulátor
50 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza Color A4 MIX pasztell 5 x 20 lap
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Schleich 13915 mén, Sorraia Mustang
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AlzaErgo TTE-12 120×80 cm laminált ébenfa
33 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Női póló 75948
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Női ruha 78005
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Max W60su Alu sötétkék
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhai munkalap 180cm nubian világos
33 152 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EMOS adatkábel UTP CAT 6 LSZH, 305m
107 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Női rövidnadrág 77949
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
23.8" AOC 24E3UM
48 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüstgyűrű gyűrű DOZAYS-RZA-ZW
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Econo 24d l
43 526 Ft
Az ár frissült 17.05.2024